Feberdröm pdf bok

Vill du ladda ner eller läsa online boken Feberdröm, skriven av författaren Conn Iggulden?

ISBN-10: 9789137149295
Utgivningsdatum:
Språk: Svenska
Författare: Conn Iggulden

Följ länken och få tillgång till 10000 böcker helt gratis!

Relaterade frågor:

  • Feberdröm pdf download
  • Feberdröm läsebok
  • Feberdröm läsa på svenska

Klassisk vampyrroman av mannen bakom Game of Thrones

Mäktiga hjulångare flyter fram på en grumlig och febrig Mississippiflod. Bland förrädiska grund och tropiska sjukdomar lurar också långt värre faror. Ett uråldrigt släkte vampyrer livnär sig på folket längs floden, såväl fria som slavar.

Året är 1857 och Abner Marsh är en rederiägare med stora problem. I princip hela hans flotta har sjunkit och han är redo att lägga ner verksamheten, då en främling vid namn Joshua York dyker upp och erbjuder sig att köpa in sig i rederiet. Det skulle lösa Marshs problem, men York ställer också ett antal märkliga krav. Trots att han känner en viss tvekan inför förslaget, anser sig inte Marsh ha något annat val är att anta erbjudandet.

Tillsammans inleder York och Marsh bygget av ett fartyg som ska bli den största, ståtligaste och snabbast hjulångaren på Mississippi. De ger henne namnet Feberdröm och inleder en resa längs floden som ska visa sig ödesdiger för de båda rederiägarna.

Den nye affärspartnerns beteende börjar snart oroa Marsh. York sover hela dagarna och går på nätterna i land i mystiska ärenden längs floden. En natt ser Marsh honom torka av sig blod då han kommer tillbaka till båten. Men Marsh anar inte att York i själva verket är den siste han ska vara orolig för. Snart inser han att han gett sig in i något han inte kunnat föreställa sig i sina värsta mardömmar.

George RR Martin skrev Feberdröm 1982, och den har sedan dess stadigt vunnit större publik världen över, liksom hans mästerliga fantasyserie Sagan om is och eld, som tv-serien Game of Thrones bygger på. Bredvid Anne Rices En vampyrs bekännelse är detta en av de absolut största moderna klassikerna i vampyrgenren.

Ladda ner Feberdröm pdf e-bok – nu är det så enkelt!

Filformat:

  • pdf – Portable Document Format(5928,55 KB)
  • epub – Electronic Publication(2545,93 KB)
  • mobi – Mobipocket(1351,84 KB)

Nedladdningar: 337
Besök: 669

Taggar:

Feberdröm pa svenska pdf free download
Feberdröm book online
Feberdröm e-bok apple
Feberdröm las online bok
Feberdröm audiobook svenska gratis
Feberdröm pdf book på svenska
Feberdröm epub books download
Feberdröm svenska audiobook free
Feberdröm pdf bok svenska
Feberdröm on kindle

svenska Feberdröm pdf

Feberdröm epub on ipad

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *