Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen pdf bok

Vill du ladda ner eller läsa online boken Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen, skriven av författaren Örjan Westerlund?

ISBN-10: 9789127134027
Utgivningsdatum: 2013-03-23
Språk: Svenska
Författare: Örjan Westerlund

Följ länken och få tillgång till 10000 böcker helt gratis!

Relaterade frågor:

  • Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen pdf download
  • Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen läsebok
  • Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen läsa på svenska

Sommelieren bugar och lämnar över den tunga vinlistan med läderpärmar. Han förklarar att han mer än gärna assisterar mig i mina val av vin, restaurangens källare hör till regionens bästa, ja kanske till och med landets. Jag avböjer artigt och försjunker i den heliga lektyren. Varför låta någon annan tala om vad som är gott i godispåsen? Naturligtvis har jag plöjt igenom listan flera gånger på nätet. Jag vet exakt vad jag vill ha.

Varför är Madeira godast till blodpudding? Vilket flygbolag har bästa vinlistan? Och vilken bärs gör sig egentligen bäst i garderoben?

I Drick! guidas du genom vinlistor, barstolar och ölkranar nyfiket, avdramatiserat och bortom allt snobberi. Du möter vinet, ölen och spriten i sammanhang du känner igen: söndagsmiddagen, krogen, cocktailbaren, festen, smörgåsbordet, puben, resan och butiken. Vill du läsa om druvkloner, jäststammar och appellationsregler finns det andra böcker. Drick! är en handbok av praktiskt snitt, skriven och tillägnad alla som helt enkelt vill dricka lite bättre.

Alf Tumble är house-djn och musikproducenten som via sommelierstudier förlorade sig i vinets värld. Idag delas passionen lika mellan vin, öl, sprit och disco. Han skriver bl.a. i Dagens Nyheter, Nöjesguiden, Gourmet, Livets goda, Whisky & Bourbon, Expressen och på Popit.nu.

 

”Drick! är egentligen den perfekta boken för den nyfiket intresserade som vill ha en introduktionskurs i dryckens värld, men även för en mer insatt läsare finns här mycket att hämta, inte minst kul kuriosa, annorlunda provningstips och allmän inspiration. Tumble är dessutom en skicklig skribent vilket gör boken till en högst angenäm läsupplevelse.”
Andreas Grube, Vin & Bar-Journalen

”I en förutsägbar och likriktad kokboksutgivning sticker Alf Tumbles Drick! (Natur & Kultur) ut lika mycket som Stardusts Music sounds better with you gör på ett dansgolv. Det gäller både Fredrik Skogkvists fotografier och Alf Tumbles eget språk och egna infallsvinklar.”
Jan Gradvall, DI Weekend

”Det handlar om att dricka bättre i alla möjliga sammanhang- på middagen, på krogen och på resan till exempel. Och det handlar om alla drycker vin, sprit och öl.”
Joel Linderoth, BeerSweden

”Det är en fantastiskt användbar bok för den som tycker det är viktigare att uppleva vinet än att veta vilka druvor som ingår men lika viktig för den som fastnat prestigefyllda blindprovningar och behöver släppa loss och bara DRICKA. Avspänt kunnigt och som vanligt välskrivet.”
Anders Öhman, Öhman Mat & Vin

”DJn Alf Tumble har släppt det som jag önskar någon kunde gjort för flera år sen en bok om god dryck som är så avslappnad men ändå personlig att den inte avskräcker alla de som inte när sommelierdrömmar, men ändå vill veta mer om vad de har i glaset. Bara det att Drick! ägnar ett uppslag åt vad man dricker på efterfesten gör den värd att köpa (hint: man ska inte dricka något dyrt).”
Johan Hedberg, Matgeek

”Äntligen, äntligen, äntligen kommer det en modern, vaken, rolig, initierad, osnobbig och inspirerande bok om alkohol! Som speglar dagens moderna samhälle, hur vi lever och hur vi vill dricka. Köp en till dig själv och fler att ge bort.”
Elle Mat & Vin

”Sommelieren och skribenten Alf Tumble har ett avslappnat, men initierat och engagerat, förhållningssätt till allehanda drycker. Detta delar han med sig av i boken Drick!, där man kan läsa om såväl hur man kryddar sin egen snaps som vilka flygbolag som har bäst känsla för vin.”
Sofia Larsson, Icon Magazine

”På det hela taget en otroligt mysig och härlig bok som jag har en känsla av lär lyssnas på en och annan gång, perfekt att slappna av till. Betyg: 9/10”
Patrick Bjelkengren, Humligheter om ljudboken

”Precis som

Ladda ner Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen pdf e-bok – nu är det så enkelt!

Filformat:

  • pdf – Portable Document Format(6954,13 KB)
  • epub – Electronic Publication(5915,95 KB)
  • mobi – Mobipocket(2442,64 KB)

Nedladdningar: 261
Besök: 945

Taggar:

Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen e-bok apple

svenska Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen pdf

Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen epub on ipad
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen audiobook svenska gratis
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen svenska audiobook free
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen epub books download
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen on kindle
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen pdf bok svenska
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen pdf book på svenska
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen pa svenska pdf free download
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen book online
Drick! : vin, öl och sprit med Alf Tumble – hemma och på krogen las online bok

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *