Hela bilden pdf bok

Vill du ladda ner eller läsa online boken Hela bilden, skriven av författaren Fredrik Kessiakoff,Fredrik Emdén?

ISBN-10: 9789147122424
Utgivningsdatum: 2017-02-02
Språk: Svenska
Författare: Fredrik Kessiakoff,Fredrik Emdén

Följ länken och få tillgång till 10000 böcker helt gratis!

Relaterade frågor:

  • Hela bilden pdf download
  • Hela bilden läsebok
  • Hela bilden läsa på svenska

”Jag var 20 år när jag kom till Sverige från Iran. Idag är jag chef för 8000 personer, har fått höga betyg för mitt ledarskap och har blivit utsedd till Sveriges mäktigaste kvinna i näringslivet.”
Azita Shariati berättar om ett ledarskap styrt av värderingar och hur dessa har formats av hennes uppväxt och situationer som hon ställts inför. Det är en engagerande berättelse av en självklar ledare.

Läs mer
”Jag var 20 år när jag kom till Sverige från Iran. Idag är jag chef för 8000 personer, har fått höga betyg för mitt ledarskap och har blivit utsedd till Sveriges mäktigaste kvinna i näringslivet. Den som vill kan se min karriär som en framgångshistoria. Men det är inte om den framgången jag vill berätta i den här boken. Jag har något mycket viktigare att säga.”
Azita Shariati berättar om ett ledarskap styrt av värderingar och hur dessa har formats av hennes uppväxt och av situationer som hon ställts inför. Här delar hon med sig av erfarenheter från sitt yrkesliv och vägen dit. Att få människor att snabbt hantera förändringar är kanske den viktigaste uppgiften för en chef, idag och imorgon. I en tid där förändringstanken är ständigt närvarande är det en framgångsfaktor.
Boken vänder sig till dig som vill ta del av ett inspirerande ledarskap som lockar till att tänka nytt om jämställdhet, mångfald och förändringsarbete. Azita berättar också om ett liv i barndomens Iran och om att bygga en tillvaro i Sverige. Det är en engagerande berättelse av en självklar ledare.

Om författarna
Azita Shariati kom till Sverige utan nätverk och utan att kunna språket. Idag är hon vd för Sodexo i Sverige, ett av världens ledande service managementföretag. Hon har blivit utsedd till Sveriges mäktigaste affärskvinna av Veckans Affärer, Årets superkommunikatör av tidningen Resumé och vunnit Inspirational Role Model of the Year på European Diversity Awards. Hela bilden är hennes debutbok.
Hon har skrivit boken tillsammans med Fredrik Emdén.

Ladda ner Hela bilden pdf e-bok – nu är det så enkelt!

Filformat:

  • pdf – Portable Document Format(5777,92 KB)
  • epub – Electronic Publication(6683,86 KB)
  • mobi – Mobipocket(4958,75 KB)

Nedladdningar: 378
Besök: 632

Taggar:

Hela bilden pa svenska pdf free download
Hela bilden pdf book på svenska
Hela bilden audiobook svenska gratis

svenska Hela bilden pdf

Hela bilden svenska audiobook free
Hela bilden pdf bok svenska
Hela bilden epub books download
Hela bilden book online
Hela bilden on kindle
Hela bilden las online bok
Hela bilden e-bok apple
Hela bilden epub on ipad

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *