Nattvakten pdf bok

Vill du ladda ner eller läsa online boken Nattvakten, skriven av författaren Anna Ihrén?

ISBN-10: 9789188681409
Utgivningsdatum:
Språk: Svenska
Författare: Anna Ihrén

Följ länken och få tillgång till 10000 böcker helt gratis!

Relaterade frågor:

  • Nattvakten pdf download
  • Nattvakten läsebok
  • Nattvakten läsa på svenska

Ny deckarserie av författaren till Morden på Smögen-succén!

Den stora skridskobanan i Göteborg är dekorerad med isskulpturer och gnistrande granar. Förälskade par och familjer njuter av stämningen. Men så gör en liten flicka en fasansfull upptäckt: I en av isskulpturerna ser hon en infrusen man. Den döde visar sig vara en av stadens politiker, Lennart Starck. Fallet får högsta prioritet hos Göteborgspolisen, där Sandra Haraldsson erbjuds en ny tjänst.
Hennes kollega Dennis Wilhelmson är tjänstledig och studerar musikhistoria i Stockholm. Där träffar han Jasmin som han lärt känna på skolan. Men plötsligt försvinner Jasmin utan förklaring. Spåren leder Dennis mot Amsterdam han dras in i en härva av otäcka händelser och inser snart att han befinner sig i livsfara. Nattvakten är den världsberömda målningen av Rembrandt som hänger på Rijksmuseum i Amsterdam. Men vad kan mästerverket ha med Jasmins försvinnande att göra? Och med den döde politikern i Göteborg?

ANNA IHRÉN, författaren bakom succéserien Morden på Smögen, är uppvuxen i Stockholm och Göteborg. I Nattvakten första boken i Jubileumsserien förenar hon de två städerna i en ny serie, där huvudkaraktärerna från Smögen-böckerna får följa med till storstaden. Ett måste för alla som blivit uppslukade av Morden på Smögen. Nattvakten är inspirerad av skandinaviska deckarsuccéer som Bron och Brottet.     Om Anna Ihrén och Morden på Smögen-serien: »Anna Ihrén har alla förutsättningar att bli lika bra och locka samma publik som Viveca Sten eller Ann Rosman.« Crime Garden   »Anna Ihrén kan sin deckarsak. Hon stegrar berättartempot och spänningen stadigt fram mot gåtornas lösningar en midsommarhelg på västkusten.« Mats Johnson, Göteborgs-Posten

   

 

Ladda ner Nattvakten pdf e-bok – nu är det så enkelt!

Filformat:

  • pdf – Portable Document Format(7634,72 KB)
  • epub – Electronic Publication(4377,28 KB)
  • mobi – Mobipocket(2248,68 KB)

Nedladdningar: 317
Besök: 721

Taggar:

Nattvakten pdf book på svenska
Nattvakten e-bok apple

svenska Nattvakten pdf

Nattvakten epub on ipad
Nattvakten audiobook svenska gratis
Nattvakten epub books download
Nattvakten pdf bok svenska
Nattvakten svenska audiobook free
Nattvakten book online
Nattvakten las online bok
Nattvakten pa svenska pdf free download
Nattvakten on kindle

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *