Överlevaren pdf bok

Vill du ladda ner eller läsa online boken Överlevaren, skriven av författaren Benny Rosenqvist,Ingrid Carlqvist?

ISBN-10: 9789171307866
Utgivningsdatum:
Språk: Svenska
Författare: Benny Rosenqvist,Ingrid Carlqvist

Följ länken och få tillgång till 10000 böcker helt gratis!

Relaterade frågor:

  • Överlevaren pdf download
  • Överlevaren läsebok
  • Överlevaren läsa på svenska

Om Bennys liv och mediala gåva en spännande, gripande och hoppingivande skildring!
Med boken Överlevaren vill vi berätta om Benny Rosenqvists mediala gåva och om hur han gjort det till en livsuppgift att skänka hopp och glädje till sina medmänniskor.

Benny Rosenqvist är en överlevare i flera bemärkelser. Han har överlevt en grym barndom samt en trafikolycka som ledde till en nära-döden-upplevelse. Hans mediala gåva väcktes av den upplevelsen. Ur Bennys traumatiska barndom föddes intuitionen och känsligheten som han använder sig av i sitt mediala arbete. Hans tuffa start i livet gav honom ett val att antingen föra ondskan eller kärleken vidare. Han valde kärleken och har gjort det till sin livsuppgift att skänka tröst och hopp till människor i svåra stunder. Benny ger oss också konkreta bevis på att andevärlden existerar och han förmedlar budskap från våra kära som gått över till andra sidan.

I Överlevaren får du ta del av Bennys uppväxt, livssyn och arbete som medium. Du får möta människor som berättar om sina upplevelser av hans förutsägelser och vad de betytt för dem. Bennys kundkrets är stor och här kan du läsa vad bland andra Regina Lund och Eva-Britt Strandberg fått ut av sina möten med Benny.

Det finns ett ljus kring Benny och han lever som han lär med en fast förankring i sin andlighet och sin positiva livssyn. Han tränar och springer maraton, han är vegetarian och äter därför inget med ögon, och han varken röker eller dricker. Men han har nära till skratt och bus och har alltid en tröstande förklaring till livets irrvägar. I Överlevaren ger Benny oss också praktiska råd om hur vi ska leva för att fylla våra liv med njutning och mening. Benny har en snabblinje till andra sidan. När du möter honom för en sittning kommer det mycket information som är väldigt direkt. Han berättar vad som redan hänt dig, hur du har det just nu och vad som kommer att hända dig i framtiden. Där vi ser problem ser Benny möjligheter, de svårigheter vi möter ser han som en chans för oss att växa som människa.

I Överlevaren berättar Benny om hur det ser ut på andra sidan och han ger svar på de vanligaste frågorna som: Hur kommer man till andevärlden? Hur ser man ut när man är där? Vad gör man där? Benny är överlevaren som stiger ur mörkret och omvandlar det till ljus. Hans eget liv är bevis på att det går att leva med kärlek i hjärtat trots hårda prövningar. Och han uppmanar oss att leva i nuet och att våga ta chansen när den kommer.

Ladda ner Överlevaren pdf e-bok – nu är det så enkelt!

Filformat:

  • pdf – Portable Document Format(6135,31 KB)
  • epub – Electronic Publication(4954,45 KB)
  • mobi – Mobipocket(5391,71 KB)

Nedladdningar: 441
Besök: 767

Taggar:

Överlevaren las online bok
Överlevaren book online
Överlevaren pa svenska pdf free download
Överlevaren pdf bok svenska
Överlevaren pdf book på svenska
Överlevaren epub on ipad

svenska Överlevaren pdf

Överlevaren epub books download
Överlevaren on kindle
Överlevaren e-bok apple
Överlevaren svenska audiobook free
Överlevaren audiobook svenska gratis

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *